por el amor de los perros


posted by Tippytoes on ,

2 comments

Koirat. Uskolliset ystävämme. Parhaat ystävämme.

Istuin sängynreunalla läppäri auki, en tiennyt kuinka aloittaa. Aihe, joka herättää valtavasti tunteita - miten saan kaiken sanottua ja vielä kaiken lisäksi muotoiltua sen oikein? Suru kodittomia koiria kohtaan valtasi. Havahduin pienten tassujen sipsutukseen. Tunsin, kuinka pieni silmäpari katsoi minua kysyvästi alhaaltapäin. Käänsin katseeni lattiaan. Koirani Koda istui siinä tomerasti, huolestuneen näköisenä. Vaaleanruskeat silmät vaativat vastausta.


Aina silloin tällöin käyn katsomassa Espanjan Katukoirat Ry:n nettisivuilta, minkälaisia kavereita on vailla kotia. Haaveilen löytäväni heiltä koiran (tai useamman) joskus tulevaisuudessa, kun se on mahdollista. Tunnen monia, jotka ovat adoptoineet kyseisen järjestön kautta koiran, kaikki nämä koirat ovat todella onnekkaita ja päässeet hyviin koteihin. Voi myös sanoa, että omistajia on onnistanut.

Yhdistys ottaa vastaan rahalahjoitusten lisäksi myös tavaraa. Kuljetusboksit, tyynyt, peitot yms. ovat haluttuja. Täällä odottaakin 1kpl kuljetuslaatikoita ja 2kpl tyynyjä noutajaansa.

Tilaustyönä tekemistäni rannekoruista lahjoitan 5€/koru  Espanjan Katukoirat Ry:lle. Korujen hinta määräytyy niihin käytettyjen materiaalien mukaan. Saat päättää itse kaiken kiinnitysmekanismista (lukosta) nyöriin ja helmiin.
Tilaukset sähköpostiini: t1ppytoes.info@gmail.com

Vaaleanpunainen- ja oliivinvihreä nahkanyöri tsekkiläisin metallihelmin 16€/kpl ja laventelinvärinen kangasnyöri hopeanvärisin muovihelmin 14€.

Tähän neljä kertaa ranteen ympäri kiertyvään koruun on käytetty mustaa nahkanyöriä ja pieniä hopeanvärisiä muovihelmiä, 38€.


Vaaleanpunaista ja metallinhohtoista  oliivinvihreää nahkanyöriä.


Mustaa ja vaalean beigeä nahkanyöriä sekä laventelinväristä kangasnyöriä.

Tsekkiläisiä metallisia helmiä.


Metallisia helmiä.
Kullan- ja hopeanvärisiä muovihelmiä.

Pieniä helmiäishohtoisia lasista tehtyjä helmiä, väreinä vaaleanpunainen, harmaa ja luonnonvalkoinen.


2 comments

Leave a Reply

Powered by Blogger.