Finnish Design Shop & SIS.Deli+Café


posted by Tippytoes on , ,

No comments

Katajanokalla on tänä kesänä yhdistetty voimat, kun Finnish Design Shop ja SIS.Deli+Café muuttivat saman katon alle, vanhalle Tulli- ja Pakkahuoneelle.

Paikka on huikea, voisin vaikka muuttaa tänne! Vanhat, kauniisti ikääntyneet lautalattiat ja rosoiset tiiliseinät koristavat tilaa. Matkaa lattiasta katonrajaan on reippaasti. Valo tunkeutuu sisään kaarevista ikkunoista ja siellä täällä kattoa kannattelemassa on paksuja, vanhoja puuparruja, jotka kertoisivat kiehtovia tarinoita, jos vain osaisivat. Tunnelma kätkee sisäänsä jotain mystistä, huoneet vetävät puoleensa kutsuvasti - voisipa päästä ajassa taaksepäin, jotta näkisi tämän tilan siinä käytössä, mihin se alunperin oli tarkoitettu.

Paikka suorastaan huokuu historiaa! Täällä kierrellessä pääsee hetkeksi pois aivan omaan maailmaan, unohtamaan kaikki kiireet ja vain antaa tunnelman viedä mukanaan. Joka kulman takaa löytyy uusia, ihastuttavia ja yllättäviä esineitä ja huonekaluja! Täältä voi todella tulla hakemaan inspiraatiota sisustamiseen! Vaikka nähtävää onkin paljon, tila on silti onnistuttu pitämään avaran tuntuisena.
Lopuksi tilasin itselleni latten, jonka nautin kahvilan terassilla auringonpaisteessa kahden rakkaan "sisarukseni" kanssa! Yllätyin positiivisesti, kuinka mukava näissä Hee Wellingin suunnittelemissa Hay Hee-tuoleissa on istua! Tuolit soveltuvat sekä sisä- että ulkokäyttöön.
Terassia reunustaa Bacsacin mainiot kangasruukut.


Kuva: Finnish Design ShopKuva: Finnish Design Shop


Pakko vielä mainita, että SIS.Deli+Café tuo oman kädenjälkensä tähän tilaan vedoten hajuaistiin, sillä astuessasi sisään, et voi olla huomaamatta taivaallista, juuri jauhetun kahvin tuoksua ja raitapaitoihin pukeutuneita, ystävällisiä kahvilatyöntekijöitä.

Täältä voi myös halutessaan vuokrata Jopo-pyörän.

Finnish Design Shop ja SIS.Deli&Café sijaitsevat syyskuuhun asti Katajanokalla osoitteessa Satamakatu 1. Kipaise tutustumassa ja kerro, mitä pidit!

Oletko sinä jo käynyt tässä maagisessa paikassa? Mikä oli mieleenpainuvin asia?

Leave a Reply

Powered by Blogger.