Bocci 28.1.


posted by Tippytoes on ,

No commentsKävin Skannossa kuvaamassa näitä muutamia kiehtovia katseenvangitsijoita. Taisin rakastua. Liikkeen avaruuden ja valovoimaisuuden ansiosta nämä lasiset, suupuhalletut pallot pääsevät oikeuksiinsa. Tosin, kuten alla olevista kuvista huomaa, kuulaat lasipallot näyttävät myös tunnelmallisilta ja houkuttelevilta hieman pienemmässä ja hämärämmässäkin tilassa. Boccin 28.1. -valaisimen on suunnitellut Omer Arbel.

Katso täältä video, jossa valaisin ripustetaan New Yorkin katujen ylle roikkumaan.


Koko valaisin, kaikkia osia myöten, valmistetaan Vancouverissa, Kanadassa. Jokainen valaisin on hieman erilainen; lasipallojen väri, määrä ja sommittelutapa vaihtelevat. Pallot voivat olla rykelmässä, tai ne voidaan kiinnittää erilleen toisistaan roikkumaan yksitellen. Valaisin valmistetaan tilaustyönä asiakkaan toiveiden mukaan ja tila, johon valaisin tulee, otetaan suunnittelussa huomioon.

Katso täältä mielenkiintoinen video, jossa näytetään lasipallojen valmistusprosessi.

Boccilla on kaunis filosofia, jonka mukaan ihmisellä tulisi olla sisustuselementtejä, jotka olisi valmistettu laadukkaista materiaaleista ja jotka seuraisivat häntä koko elämän. Esineistä pyritään luomaan kumppaneita. Yritys uskoo esineiden parhaiten vastaavan kestävän kehityksen periaatetta, yksinkertaisesti, jos niitä ei koskaan heitetä pois.

Leave a Reply

Powered by Blogger.