L stands for Lavender


posted by Tippytoes on , ,

2 comments

Ah, laventeli! Ostin keväällä erilaisten kukkien siemeniä, jotta voisin kylvää ne ruukkuihin uudessa kodissa luomaan viihtyvyyttä. Kokemattomana viherpeukalona marssin suosiolla suoraan Stockmannin puutarhaosastolle kysymään vinkkejä. Halusin värikkäitä ja helppohoitoisia kukkia. Mukava ja asiantunteva myyjä ehdotti useita voimakkaantuoksuisia kukkia, joista päädyin laventeliin. Olin innoissani valinnastani niin pitkään, kunnes kotona luin laventelinsiemen paketin takaa tekstin: "houkuttelee mehiläisiä". Pelkään mehiläisiä ja ampiaisia kuollakseni, joten laventeli jäi kylvämättä. Lapsena, kun muut nauttivat ruokailusta tunnelmallisessa puutarhassa suurten omenapuiden alla, minä istuin mielummin sisällä.


Teininä en voinut sietää tällaista pastellin lilaa, välttelin sitä kaikin keinoin, se ei näyttänyt mielestäni hyvältä missään muodossa tai kenenkään päällä. Väristä tuli aina mieleen tytöt, jotka kokeilevat luomiväriä ensimmäistä kertaa ja levittävät sitä paksun, sotkuisen kerroksen koko silmäluomelle, liikaa maskaraa ja vielä pinkkiä huulipunaa kaikkialle muualle, paitsi huuliin. Tähän kauhukuvaan liittyi vielä krepatut kiharat poninhännällä, joka sojotti paksulla hiusdonitsilla päänpäällä. 

Ihastukseni tähän väriin on kasvanut hiljalleen. Mielikuva laventelin lilasta on muuttunut. Tiettyihin väreihin hullaantuu, sitten kyllästyy, vaihtaa toiseen ja ehkä mahdollisesti hullaantuu vielä joskus myöhemmin uudestaan. Minulla ihastus kestää vielä jonkin aikaa.

Essie Lilacism

Fjällräven Kånken

JBrand


Urban Outfitters
Urban Outfitters
The Cambridge Satchel CompanyJopo


O'Clock


Lopuksi täytyy mainita muutama sana näistä O'Clockin rannekelloista. Kellot koneistoineen valmistetaan Italiassa. Rannekkeet on tehty silikoonista ja niitä saa kolmessa koossa. Kello ja ranneke myydään erikseen ja värivaihtoehtoja on runsaasti, voit yhdistellä mieleisesi! Pidän näiden yksinkertaisesta ulkonäöstä. Kellot toimitetaan niille suunnitelluissa säilyketölkeissä. Tämä pääsee  New Yorkin matkan ostoslistalleni! Mitä, jos hankkisi valkoisen kello-osan ja rannekkeita muutaman, vaihtelun vuoksi!?

O'Clock

2 comments

Leave a Reply

Powered by Blogger.