lace, bows & golden tones


posted by Tippytoes on , ,

2 comments


Kuulutko sinäkin niihin, jotka kaipaavat vaihtelua tyyliin? Haluatko välillä pukeutua värikkäästi, kun taas joskus kaipaat jotain neutraalimpaa? Tervetuloa kerhoon!
Tällä kertaa valitsin tyttömäisen tyylin: rusetit, kullan, pitsin ja vaaleat sävyt 90-vuotiaan sotaveteraanin syntymäpäiville.Luonnonvalkoinen rusettiklipsi on ehdottomasti yksi lempiasusteistani, ostin sen kolme vuotta sitten Glitteristä. Rusettiin liittyy paljon muistoja: se on ollut päässäni työhaastatteluissa, matkoilla, kokeissa, juhlissa sekä arjen iloissa ja suruissa. Ruseteissa on jotain leikkisän tyttömäistä! Tämän kun laittaa hiuksiin, tekee mieli hymyillä niin, että hymykuoppiin sattuu!


Luonnonvalkoiset pitsishortsit tarttuivat mukaani Zaran alennusmyynneistä. Kun kaipaat jotain vähemmän tyttömäistä ja kun hattarat, tikkarit ja vaahtokarkit ällöttävät, voi nämä yhdistellä niittien, mustan nahkatakin ja vaikkapa gladiator-tyylisten sandaalien kanssa, pirteänväriseksi lakatut kynnet toimivat piristysruiskeena! 

Ruskea nahkalaukku on Michael Korsin Hamilton Tote.

Rannekorut sain ystävältäni ja mentoriltani Mialta tuliaiseksi Kreikasta. Nämä ihanuudet ovat olleet kovalla käytöllä! Muistan, kun sain nämä, en ollut pysyä pöksyissäni! 

Löysin Kate Spaden kullanväriset laiva-korvakorut pitkän etsinnän jälkeen Ebaystä. Olin kuolannut näitä siitä asti, kun ne julkaistiin kevätmallistossa! Kate Spade ei postita Suomeen, mutta amerikkalainen Nordstroms-tavaratalo myy kyseistä merkkiä nettikaupassaan. Olen tilannut Nordstromsiltä mm. koristetyynyjä, kenkiä ja koruja - voin lämpimästi suositella. Palvelu on ystävällistä, helppoa ja nopeaa. Tilaaminen on turvallista, varaudu kuitenkin korkeisiin posti- ja tullimaksuihin. 
Steve Maddenin kullanväriset nahkaballerinat tilasin Nordstromsin nettikaupan alennusmyynneistä viime kesänä. Kärjissä on koristellut rusetit, jotka olisi helppo tehdä itsekkin! 
MACin huulipunat ja rajauskynät kuuluvat meikkilaatikkoni vakiovarusteisiin. Merkillä on herkullisia sävyjä ja hinta-laatu kohdallaan. Välttääkseni houkutuksia, joudun kiertämään MACin myyntipisteen Stockmannilla kaukaa.

Lancômen Juicy Tube-huulikiilloissa on herkullinen tuoksu ja ne ovat todella (ärsyttävänkin) riittoisia! Tämä persikantuoksuinen tuubi sävyssä Pêche on kulkenut uskollisesti matkassani jo useita vuosia.

2 comments

Leave a Reply

Powered by Blogger.