Hooray for Gray!


posted by Tippytoes on , ,

No comments


Neuleeni ovat päässeet kovalle käytölle viileän kesän takia. Löysin tämän ylellisen pehmeän Munthe plus Simonsenin neuleen Naranjan alennusmyynnistä. Materiaali on 100% puuvillaa. Näitä oli vain muutama jäljellä. Nettikaupan kuvissa neule ei päässyt ollenkaan oikeuksiinsa, mutta käydessäni Katajanokan pop-up storessa, tartuin tähän oitis ja päätin sovittamatta, että tämä ihanuus lähtee kanssani kotiin. En ole katunut ostopäätöstäni hetkeäkään. Antaa tulla, syksy! Tämä tyttö on valmistautunut!


"Paikat" on tehty pehmeästä nahkasta, johon on tehty pienen pieniä reikiä. Neuletta koristaa kullanväriset vetoketjut siellä täällä.

Ystäväni New Yorkista tuomat Seven Jeansin farkkulegginsit ovat lempivaatteeni. Lahkeissa on niittejä ja strasseja, joiden pelkäsin irtoavan muutaman pesukerran jälkeen, mutta toisin kävi! Näitä on pesty ja käytetty todella ahkerasti!
Kedsin laadukkaat, valkoiset nahkatennarit ovat säilyneet hyvin, voin lämpimästi suositella! Naranjasta löytyi myös tällainen hopeanvärinen, metallinen kultakala, johon laitoin käyttämättä jääneen Vågan ketjuni. Mukana tuli pieni, harsomainen pussukka. Pussi loi hauskan efektin - kuin kantaisi eläinkaupasta kotiin ihan oikeaa kultakalaa muovipussissa! Naranjasta lisää myöhemmin!

Kuvaajana toimi 12-vuotias "pikkusiskoni" C.C., joka kokeili kameraani ensimmäistä kertaa. Uskomatonta, kuinka nuoresta iästään huolimatta tyttö laukoi ohjeita, kuin ammattikuvaaja konsanaan! Paras kommentti oli ehdottomasti, kun neiti pyysi minua katsomaan tuimasti suoraan kameraan huutaen:"Näytä, kuinka sun silmät porautuvat kameran linssin läpi! Haluan nähdä, kun ne porautuu!!". Voin kertoa, että oli varsin hankalaa pitää ilme vakavana!

Blogini löytyy nyt myös Bloglovinista, tervetuloa seuraamaan!

Leave a Reply

Powered by Blogger.