Vitalis + Ivana Helsinki


posted by Tippytoes on ,

No comments

Paola Suhonen on suunnitellut Vitalikselle rasian, jonka värimaailma muuttuu vuodenaikojen mukaan. Ensimmäinen, kesää kuvastava rasia julkaistiin toukokuussa 2012. 

Voidetta voi käyttää iholle, huuliin tai jopa hiuksiin! Kokeilin tätä kynsinauhoille ja kuville kantapäille illalla vaikuttamaan yön ajaksi. Aamulla oli mukavan pehmoinen iho! It's a keeper for sure!

Kuvissani esiintyy syksy-versio. Näitä myy ainakin design -hotelli Klaus K! 

Käy lukemassa täältä Vitaliksen historiasta!

Näin Paola Suhonen kuvailee Vitalis -kukkaa Vitaliksen nettisivuilla:

Vitalis kukka 
"Vitalis-kukassa" yhdistyy raikkaus, herkkyys, nostalgia ja monimuotoisuus.Nämä olivat sanoja, jotka kuvaavat klassista, jo lähes legendaarista Vitalista.Halusin tuoda nämä samat ominaisuudet uuteen "Vitalis-kukkaan", joka koristaa uutta Vitalis vuodenaika purkkia ensi keväästä lähtien. Uudessa pakkaus designissa oli Ideana oli luoda rasia, joka ei päädy käytön jälkeen heti roskikseen, vaan jatkaisi elämäänsä haluttuna säilytysrasiana ja kauniina koriste-esineenä.Purkin viehkous ja sen värimaailman eläminen hetkessä, vuodenaikojen syklin rytmissä, houkuttelisi jopa keräämään kokonaisen Vitalis-sarjan, niinkuin joskus lapsuudessani muistan ihmisten keränneen kahvipurkkeja ja peltisiä karamellirasioita. Tämän päivän kertakäyttökulttuuri tarvitsee kestäviä klassikkoesineitä, arjen luksustuotteita, joiden elinkaari on pidempi kuin hetken trendi tai nopea kulutus. Vitaliksen iättömyys ja klassisuus itsessään ovat jo osa tällaista ajatusmaailmaa. Uusi kukka-rasia on vain ylistys tälle jo vuosikymmenien mittaiselle tarinalle!"Vitalis-kukka"- rasia on herkullinen, kuin tuulahdus slaavilaista runsautta, skandinaavisen raikkaalla otteella. Kukka muodostuu graafisista elementeistä ja on näin ollen enemmänkin tulkittavissa kukaksi, kuka näkee siinä sateenkaaren, luonnon runsauden, elämän ilon, riemun, lämmön ja nostalgisen kauneuden vireen.


paola suhonen 2011 Vitalis kukka kuosista.
Leave a Reply

Powered by Blogger.