Goodbye Dry Skin!!


posted by Tippytoes on ,

No commentsKuka matkaisi Atlantin yli ostamaan vartalovoidetta? Minäpä matkasin ja olen erittäin tyytyväinen ostopäätökseeni! Esittelen teille muutaman New Yorkin matkalta ostamani tuotteen tuomaan arkeen piristystä!

Carmex tunnetaan parhaiten laadukkaista, hyväntuoksuisista huulirasvoistaan.  Näitä granaattiomenan tuoksuisia huulirasvapuikkoja sai todella metsästää Duane Reade -apteekeista (joita löytyy siis New Yorkin keskustan lähes joka kadunkulmasta, varsinaisia kosmetiikan karkkikauppoja). Tarjolla oli kyllä limeä, kirsikkaa (yäk) ja mansikkaa, mutta kun sen piti olla juuri tätä granaattiomenaa. 

Minulle tämä Healing Cream -tehovoide ihon kuiville, karheille kohdille oli jotain ihan uutta ja vastasi täysin odotuksiini. Jos olet laiska rasvaaja ja kaipaat nopeasti eroon lohkeilevista kantapäistä, karheista kyynerpäistä ja käsivarsista, voin ehdottomasti suositella tätä! Voide jopa kuivuu nopeasti eikä jätä paksuntuntuista kerrosta iholle. Iltaisin suihkun jälkeen voi istahtaa nojatuoliin ja levittää tätä jalkoihin katsellessa tv:tä. Tuoksu on vaniljainen ja muistuttaa aika paljon Carmexin originaalia huulirasvaa. Harmittaa, etten ostanut lisäksi sarjaan kuuluvaa Healing Lotionia, joka on koostumukseltaan hieman kevyempi, sillä olen kuullut siitä paljon hyvää! Nyt vain odotellaan, että nämä tuotteet rantautuisivat Suomeen! Toivottavasti pian!

Kertokaahan teidän lemppareistanne!Leave a Reply

Powered by Blogger.