Väriä Syksyyn!


posted by Tippytoes on , , ,

No comments

Tänä syksynä ei ujostella käyttää värejä, mitä pukeutumiseen tulee! Kirkkaat värit piristävät mieltä - sekä omaa, että muiden!


New Yorkin matkalta jäi erityisen hyvin mieleen naisten pukeutuminen ja taidokas värien käyttö vaatteissa. Kirkkaan värisiä mekkoja, tyylikkäitä asusteita, upeita sandaaleja - tyylejä joka lähtöön. En törmännyt kertaakaan kahteen samanlaiseen värikkääseen vaatteeseen ja jokainen sai oman väripilkkunsa näyttämään fantastiselta yllään. Katukuvassa näkyi myös paljon kirkkaan värisiä huulia tuomassa iholle hehkua!

Kirkkaanpunaiset huulet kirkastavat ilmettä! M.A.C.:in sävyt Korea Candy ja Morange kuuluvat suosikkeihini. 

Pirteä neulemekko on Michael Korsin - varsinainen löytö! Suosittelen kaikille New Yorkiin matkaaville käymään Century21 -tavaratalossa. Sieltä voi löytää mm.laadukkaita vaatteita ja asusteita halvalla. Suuntasimme ensin Columbus Circlen lähellä sijaitsevaan tavarataloon, missä tein parhaat löydöt. Myynnissä olevat tuotteet olivat hyväkuntoisia, myymälä oli siisti ja myyjät ystävällisiä. Kävimme myös Manhattanin eteläkärjessä sijaitsevassa, isommassa Century21:ssa, mutta se oli todella suuri pettymys. Tuotteet näyttivät nuhjuisilta ja iäkkäiltä, kokoja ei juuri löytynyt, myyjät olivat väsyneen oloisia eikä kovinkaan ystävällisiä ja lisäksi tavarataloa remontoitiin osittain. Kokenut New Yorkin matkaaja, ystäväni Mia, kertoi valikoiman yleensä olevan hyvä, satuimme siis vain huonoon aikaan kyseiseen tavarataloon. 

Karen Millenin saappaat lupasin ostaa itselleni vain, jos ne olisivat alennuksessa. Nämä ovat olleet todella kovalla käytöllä - hyvä niin! 

Kaulakorun ketju on Thomas Sabon ja siinä roikkuva sydän on ostettu Sinellistä viidellä eurolla, molemmat ovat hopeaa. Sain kynsilakka inspiraatiota Saaran blogista. Ihastuin kaupassa tähän Essien harmaan sävyyn nimeltä Master Plan, koska se vain meni niin kivasti yhteen kirkkaan vihreiden housujeni ja vaalean beigen neuleeni kanssa. Vaikka pirteänväriset kynsilakat ovatkin, ah, niin ihania, välillä kaipaan jotain rauhallisempaa. Ylemmässä kuvassa sävyt: Master Plan, Mint Candy Apple ja Cute As A Button.

Essien lakoilla on hauskoja nimiä, yllätyin huomatessani, että muistan kaikkien (neljän) lakkojeni nimet ulkoa (ehkä maailman turhin taito)! Mahtaakohan Saara muistaa omiensa nimet, hänellä kun lakkoja on rutkasti enemmän! Veikkaan, että taatusti muistaa!


Tätä kynsien marmorivärjäystä haluaisin kokeilla, vaikka se vaikuttaakin työläältä! Oletko sinä kokeillut tätä tekniikkaa jo?
Leave a Reply

Powered by Blogger.