Clarisonic Mia


posted by Tippytoes on ,

No comments

Jetlag selätetty! New Yorkin matkasta lisää myöhemmin! Nyt haluan esitellä teille ihonpuhdistuslaitteen, johon olen ollut enemmän kuin tyytyväinen.
Ostin tällaisen Philipsin Clarisonic Mia -laitteen Macy's tavaratalosta. Olin kuolannut tätä jo kauan ennen matkaa ja lukenut laitteen saamia erinomaisia arvosteluja useilta nettisivuilta. Laite muistuttaa sähköhammasharjaa: pyörivä harjaspää vaihdetaan kolmen kuukauden välein. Harjaspäitä on saatavilla useita eri tyyppisiä oman ihotyypin mukaan. Laitetta voi käyttää aamuin illoin kasvoille sekä koko vartalolle. 

Clarisonic on edullinen vaihtoehto esimerkiksi Suomessa myytävään (600€ arvoiseen) Sqoom-laitteeseen verrattuna. Itse laite maksaa n.100€ ja vaihtopäät n.20€/kpl. Runkoa on saatavilla useissa eri väreissä! 
Laitetta tulee ladata 16h aina kahdenkymmenen käyttökerran jälkeen.


Käyttö on helppoa: harjaspää ja kasvot kastellaan, nestemäistä ihonpuhdistusgeeliä laitetaan hieman kasvoille ja painetaan virtanappia, jolloin laite alkaa väristä. Laitetta liikutetaan kasvoilla kevyin, pyörivin liikkein yhteensä minuutin ajan, jonka jälkeen värinä lakkaa. Lopuksi kasvot huuhdellaan haalealla vedellä. 

Ihoni pinta on huomattavasti sileämpi ja raikkaampi. Clarisonic on tehokas, mutta samalla hellävarainen. 

Clarisonic-laitetta vaihtopäineen on myös myytävänä esimerkiksi Nordstrom-tavaratalon nettikaupassa. Saatavilla on myös kalliimpi versio, Mia 2, jossa on kaksi nopeutta.

Leave a Reply

Powered by Blogger.