titiMadam


posted by Tippytoes on , , ,

No commentsTämä titiMadamin kirahvi-kaulakoru nimeltään Adam the Girafe, on vienyt aivan erityisen paikan sydämessäni. Olin pitkään haaveillut ostavani tällaisen kullanvärisen metallikorun, mutta rakas ystäväni Amanda ehtikin yllättää minut ensin. Amandalla on usein ollut ihastuttavia muovisia titiMadamin kaulakoruja vaikka minkä värisinä ja aina niin kivasti asuun yhdisteltynä, että minun täytyy joka kerta ihan hillitä itseäni, ettei se pikkutyttö sisälläni pääsisi aivan valloilleen ja vaatisi hipelöidä, tutkia ja saada pitää houkuttelevan väristä, läpikuultavaa pleksi-eläintä kädessä. Siinä vaiheessa olen niin lumoutunut, että ainut ero minun ja pikkutytön välillä on se, etten laita tuota karkinväristä eläinkorua suuhuni vain maistaakseni maistuuko se yhtä hyvältä, kuin miltä näyttää. Opin jo nuorena, että Coca-Colan makuinen huulirasva ei maistu yhtä hyvältä, kuin miltä se tuoksuu, ei vaikka puraisisi puolikkaan puikon kerralla.
Syy, miksi en ole vielä hankkinut titiMadamin värikästä muovi-eläintä on se, etten ole osannut päättää mikä eläin ja ennenkaikkea mikä väri olisi se kaikista kivoin. Uskon, että "se oikea" kyllä selviää minulle joku päivä.

Kuva: titiMadam

Selaillessani titiMadamin koruja, en voinut olla kiinnittämättä huomiota niiden hauskoihin nimiin. Heidän nettisivuilla kerrotaan, että korut on nimetty omistajien Tiina Hakalan ja Adam Rowen kavereiden mukaan. He kertovat nimeävänsä koruja sen kaverin mukaan, joka muistuttaa tavalla tai toisella mitäkin eläintä. Voi sitä Clara-parkaa, jonka mukaan pinkki porsas on nimetty.
Yritys osallistuu myös hyväntekeväisyyteen, pisteet siitä! TitiMadamin Animalia-korumalliston tuotoista 20% menee Eläinsuojeluliitto Animalia ry:lle.
Pakko vielä näyttää nämä titiMadamin jääkaappimagneetit, joita sai viedä studiolta mukanaan kotiin kevään Ravintolapäivänä.


Leave a Reply

Powered by Blogger.